OpauthConnect

  1. ‹ Older
  2. 5 years ago

    @Henry Like the ability to tweet/facebook like posts?

    I would have thought that's what they mean! :)

  3. Alright so I've now gotten this to work!
    After uploading the new version unzipping and activing the plugin.
    Add <ul class="form"> <li><?php $this->trigger("RenderOpauth"); ?></li> </ul> to both /core/views/user/login.php and /core/views/user/join.php
    After edit ETSettingsController.class.php line 65 making it public function profile($pane = "") then in OpauthConnect on line162 change it to $sender->profile("settings/social/accounts"); it'll work just fine till the next update or so on. lol
    -image-

  4. @geoff.maddock Google throws a different error:

    401. That’s an error.
    
    Error: invalid_client
    
    The OAuth client was not found.
    Request Details
    
    That’s all we know.

    Any suggestions?

    You've got to string your url through Google Plus now so doing it through Google normally won't work.

  5. updates?

  6. @Tech updates?

    You'd have to ask the person who developed the plugin. Other than that the plugin is working fine.

  7. 4 years ago

    [deleted]

    4 Nov 2015

    @Felli Alright so I've now gotten this to work!
    After uploading the new version unzipping and activing the plugin.
    Add <ul class="form"> <li><?php $this->trigger("RenderOpauth"); ?></li> </ul> to both /core/views/user/login.php and /core/views/user/join.php
    After edit ETSettingsController.class.php line 65 making it public function profile($pane = "") then in OpauthConnect on line162 change it to $sender->profile("settings/social/accounts"); it'll work just fine till the next update or so on. lol
    -image-

    Images not showing..... Please tell me how to solve it....????? Please
    -image-

  8. @ghanajana Images not showing..... Please tell me how to solve it....????? Please
    -image-

    Try re-uploading the image files. Another thing that I did was just replace them with new ones.

  9. [deleted]

    5 Nov 2015

    @Felli Felli

    Their already added image files.

  10. Edited 4 years ago by Niuwang

    just replace them with new ones

  11. [deleted]

    7 Nov 2015

    @ghanajana Images not showing..... Please tell me how to solve it....????? Please
    -image-

    line 81, replace with this one

    'icon' => PATH_PLUGINS."/OpauthConnect/resources/".$service->icon

  12. [deleted]

    20 Nov 2015

    error in setting social accounts

    Fatal error: Call to protected method ETSettingsController::profile() from context 'ETPlugin_OpauthConnect' in /home/forum/public_html/myforum.com/addons/plugins/OpauthConnect/plugin.php on line 162

  13. @madrid error in setting social accounts

    Fatal error: Call to protected method ETSettingsController::profile() from context 'ETPlugin_OpauthConnect' in /home/forum/public_html/myforum.com/addons/plugins/OpauthConnect/plugin.php on line 162

    You have to make sure that >core>controllers>ETSettingsController.class.php line 37 isn't protected but public then there shouldn't be any error. On line 162 I changed it to $sender->profile("settings/social/accounts"); because that was the only way it'd work for me.

  14. [deleted]

    22 Nov 2015

    @urgido line 81, replace with this one

    'icon' => PATH_PLUGINS."/OpauthConnect/resources/".$service->icon

    dude.... same problem

  15. Is it possiable if someone here be so kind to fix this great plugin and reupload it below with all the new edits mentioned above. thanx

  16. @Tech Is it possiable if someone here be so kind to fix this great plugin and reupload it below with all the new edits mentioned above. thanx

    You should be able to get it working with ease by using the latest version from the developer as well as adding the code mentioned numerous times before. lol

  17. This version should be working just fine, just add <ul class="form"> <li><?php $this->trigger("RenderOpauth"); ?></li> to your join.php or login.php file the everything should work on g5 (On g4 you have to edit the ETSettingsController.class.php on line 65 making it public not protected.)

  18. 2 years ago

    [deleted]

    4 Mar 2017

    @Felli This version should be working just fine, just add <ul class="form"> <li><?php $this->trigger("RenderOpauth"); ?></li> to your join.php or login.php file the everything should work on g5 (On g4 you have to edit the ETSettingsController.class.php on line 65 making it public not protected.)

    There is a bug, when i tried to delete account member that registration from this plugin, there is error
    Can u fix it?
    error1.png
    error2.png

  19. Hmm... I've not really been messing around with esoTalk in awhile... But I can see what I can do, I'm a little rusty when dealing with the code, I've been working on other projects which are done in Yii1/Yii2 of late. :)

  20. [deleted]

    5 Mar 2017

    @Felli Hmm... I've not really been messing around with esoTalk in awhile... But I can see what I can do, I'm a little rusty when dealing with the code, I've been working on other projects which are done in Yii1/Yii2 of late. :)

    Okay, but i need a help for AutoLink Plugin, this plugin so important for me.

  21. I can take a look on this, it appears to just be a simple SQL issue since it's deleting a row that has a foreign key constraint and therefore won't delete unless you delete both the key and also the row.

    Can you PM me or paste the full message it gives you including the backtrace @pxnji since you posted only photos and I need the full message if at all possible.

  22. Newer ›
 

or Sign Up to reply!