OpauthConnect

  1. ‹ Older
  2. 5 years ago

    Good Work! Thx Alex!

  3. @alex21, thanks for making it work.

    But still I'm encountering a problem with vkontakte — instead of returning to this page: .../user/social/callback/ it freezes and after a while goes to 502 Bad Gateway. What can be wrong? (Developers branch, everything else works fine).

  4. Can you add steam service?
    http://steamcommunity.com/dev

  5. Edited 5 years ago by alex21

    @macktt, sure, but can't garantee that it would be in next few days.
    @pajasu, this problem has highest priority

  6. thanks :D

  7. Hi Alex,

    Thanks for the awesome plugin. I went to my profile settings and clicked on the Social Accounts tab and got this error:

    Fatal error: Call to protected method ETSettingsController::profile() from context 'ETPlugin_OpauthConnect' in /var/www/vhosts/careandgrowth.com/discuss/addons/plugins/OpauthConnect/plugin.php on line 162

    I'm on the 6b993c1 commit.
    Thanks in advance!

  8. Edited 5 years ago by snowdays

    All of you are OK using new OpauthConnect with esoTalk g4?
    When I click to enable the plugin, I encounter this fatal error.

    Fatal error: Call to undefined method ETPlugin_OpauthConnect::getResource() in /www/addons/plugins/OpauthConnect/plugin.php on line 43

    Anyone can help me about this?
    @alex21 would you help me please?
    I know some people have the same problem.

  9. @snowdays All of you are OK using new OpauthConnect with esoTalk g4?
    When I click to enable the plugin, I encounter this fatal error.

    Fatal error: Call to undefined method ETPlugin_OpauthConnect::getResource() in /www/addons/plugins/OpauthConnect/plugin.php on line 43

    Anyone can help me about this?
    @alex21 would you help me please?
    I know some people have the same problem.

    On line 43 & 44 remove "get" from these but that won't "fix" the problem completely... (Still working on this myself xD) Also changing opauthconnect on both line to OpauthConnect won't hurt it either. (But still needs more fine tuning after this...)
    -image-

  10. Edited 5 years ago by snowdays

    @Felli Yes. I've already tried that. Do your plugin work in that way? (Social login features)
    I think it only avoids the fatal error :-)

  11. @snowdays @Felli Yes. I tried that. It only avoids fatal error :-)
    Do your plugin work in that way? Social login feature.

    So far I'm working on a temporary fix for OpauthConnect hoping that I can get mine to work sooner of later. (If I do get it to work I'll of course share it with the developer of the plugin so that everyone can use it. But it may take some time as I'm not always able to be online...)

  12. @Felli So far I'm working on a temporary fix for OpauthConnect hoping that I can get mine to work sooner of later. (If I do get it to work I'll of course share it with the developer of the plugin so that everyone can use it. But it may take some time as I'm not always able to be online...)

    Cool! Hope you fix it :-)
    Thank you in advance.

  13. @snowdays Cool! Hope you fix it :-)
    Thank you in advance.

    No problem, I'm just like everyone else here that's wanting this plugin to work. xD
    -image-

  14. Edited 5 years ago by snowdays

    @Felli
    FYI. check this out
    I don't know much about programming, but I searched and tried couple of things.
    I did that(prtoected→public) , but plugin didn't work. So, I tried with esoTalk developer version, but failed.

  15. Mine is working fine since the last update. What are the issues you guys are facing?

  16. @angelcosta Mine is working fine since the last update. What are the issues you guys are facing?

    The normal problems >OpauthConnect Settings button does nothing >Settings>Social Account does nothing you know the normal things that should work.
    -image-

  17. Edited 5 years ago by vchezt

    @Felli The normal problems >OpauthConnect Settings button does nothing >Settings>Social Account does nothing you know the normal things that should work.

    @angelcosta Mine is working fine since the last update. What are the issues you guys are facing?

  18. @vchezt

    I have this part working now, it's the login buttons that aren't showing on the login/sign up pages

  19. http://xx.com/talk/admin/plugins/toggle/OpauthConnect?token=cd5d761e35050
    You may have moved permanently to a new web address of the web page down or temporarily.
    Error code:ERR_CONTENT_DECODING_FAILED

  20. Can we have a new thread for the same ? A bit more arranged with updated files and instructions ?

  21. @laalkitaab Can we have a new thread for the same ? A bit more arranged with updated files and instructions ?

    i doubt that would happen seeings as the developer's work is mostly done on SourceTree.

  22. Newer ›
 

or Sign Up to reply!