1. ‹ Older
  2. 5 years ago

    Hi @Tristan, i got some issue. when i'm put some bbcode on my signature, suddenly i cannot send any reply. any suggestion?

  3. Edited 5 years ago by Tristan

    @mondododo Hi @Tristan, i got some issue. when i'm put some bbcode on my signature, suddenly i cannot send any reply. any suggestion?

    No idea. I will have to look into that! Seems to work for me.. apart from the actuall bbcode not being converted.

    @mondododo Does your browser console show any errors?

  4. Edited 5 years ago by mondododo

    @Tristan sorry, i mean a html code not bbcode. i give a screenshot. it then stop, cannot reach 'save changes'.

  5. Edited 5 years ago by Tristan

    Ah cool, nice bug :) I will look into later today.

    @mondododo seems to work just fine?

  6. @Tristan ah thanks! since @Toby is too busy right now, i think we need someone like u to make this beautiful forum engine more powerful. :D

  7. Deleted 5 years ago by mondododo
  8. @mondododo Could you check the database preferences column for your user?
    e.g.:

    select preferences from et_member where memberId = "1"\G;

    Replace "1" with your member id.

    Share me the "signature"; "<your sig>" part.

  9. Edited 5 years ago by Tristan

    @mondododo @Tristan ah thanks! since @Toby is too busy right now, i think we need someone like u to make this beautiful forum engine more powerful. :D

    Well, it is a shame @Toby is kinda abandoning this little diamond piece of software indeed. I am in no way a developer and just knowing the basics of PHP but the code is so beautifully written and easy to understand that I can hack my way around and extending it to my likings through plugins. I am hoping others will pick up as well and perhaps we can give esoTalk as second life. It is not dead yet. As long as Flarum is not available for the public we should continue to develop esoTalk.

  10. Do i need anything else to install this plugin?. I want to use it on my forum. Do i just drag it to plugins like the other plugins :). Thanks so much. Esotalk is a dream forum to me. Its so easy to use. And its so beautiful looking :).

  11. Edited 5 years ago by Tristan

    @awsome09 Do i need anything else to install this plugin?. I want to use it on my forum. Do i just drag it to plugins like the other plugins :). Thanks so much. Esotalk is a dream forum to me. Its so easy to use. And its so beautiful looking :).

    You will need the adjusted Likes plugin ! Not needed anymore!

  12. Hai @Tristan, sorry havent reply to you. This plugin is just fine. But, on my forum, 'like' text is on the left not on the right. Do you know the problem? thanks.

  13. Edited 5 years ago by Tristan

    Have you installed the adjusted Likes plugin ? Not needed anymore

  14. @Tristan, yes i have

  15. Edited 5 years ago by Tristan

    @mondododo Can you give me the url of the post? Looking at my own code. I think I have found the issue. I guess you are missing the following CSS class. Which I had added to my own base.css instead. Minor detail ;)

    .right {
        float: right;
    }

    I have fixed it. Please do a 'git pull' inside your Signature plugin directory to pull the latest changes.

  16. Hmm still on the left. :/
    Oh maybe because im still using g3? I will try again tonight.

  17. Give me the link of the post and I will take a look at your HTML/CSS.

  18. Finally, i was able to make 'likes' text to the right after delete all the caches. But the font is too big & lil bit to the top. Do u any idea how to make 'likes' font and the positition same as signature? :D

  19. Pm me the link please..

  20. Edited 5 years ago by Tristan

    It seems your HTML is not being inserted in the right order.

    It should be:

    <p class="signature likes">Test using <a href="http://dform.co/">signature</a><span class="right">
    <a href="#" class="like-button">Like</a>
    <span class="like-separator"> · </span>
    <span class="like-members"><a href="#" class="showMore name"><i class="icon-thumbs-up"></i> 0</a></span>
    </span></p>

    But at your page it is:

    <span class="right">
    <a href="#" class="like-button" style="display:none;"></a>
    <span class="like-separator" style="display:none;"> · </span>
    <span class="like-members"><i class="icon-thumbs-up"></i> 0</span>
    </span><p></p>
    <p class="signature likes">Test using <a href="http://dform.co/">signature</a></p>

    I am not sure what is causing this.

  21. All fixed. Please get the latest version here .

 

or Sign Up to reply!